Olej z Czarnuszki

(2 opinie klienta)
  • Bogaty w kwasy Omega 6 i 9
  • Bogaty w witaminy A, E, K
  • Bogaty w pierwiastki, minerały i naturalne olejki eteryczne
  • Doskonale wspiera układ odpornościowy
  • Działa przeciwgrzybiczo, przeciwbakteryjnie oraz przeciwpasożytniczo
  • Działa przeciwzapalnie na cały organizm
  • Pomocny w alergiach, astmie, cukrzyce, AZS, chorobach nowotworowych, nadciśnieniu

Od 34.00 

Dodaj do listy życzeń
Dodaj do listy życzeń

Opis

Olej z Czarnuszki – Twój naturalny sojusznik zdrowia! 🌱🌟

Z naszej rodziny dla Twojej – Olej z Czarnuszki z rodzinnej olejarni ACET to produkowany z pasją💖, zaawansowaną wiedzą🎓 i doświadczeniem. Wyłowiony z najwyższej jakości nasion czarnuszki, jest skarbnicą witamin🍀, mikroelementów🔬 i przeciwutleniaczy🛡️.

Historia Czarnuszki sięga czasów starożytnych⏳, kiedy to była określana jako „Płynne Złoto Faraonów”🏺. Jej małe, lecz potężne ziarenka skrywają niesamowite właściwości antyoksydacyjne💫, antyzapalne🌡️ i antynowotworowe🎗️.

✨Co wyróżnia nasz olej?:✨

✅ Tłoczymy nasz olej na specjalnej, wolnoobrotowej tłoczni🌀.

✅ Zachowujemy temperaturę poniżej 35°C❄️, by nie tracić cennych składników.

✅ Jesteśmy bezpośrednim producentem – gwarantujemy świeżość🍃 i autentyczność💯.

Niech twoja kuchnia rozkwitnie🌸 dzięki dobrodziejstwom Oleju z Czarnuszki:

✅ Bogaty w kwasy Omega 6 i 9🧬, wspierające zdrowie serca❤️ i skóry🌼.

✅ Potężny w działaniu przeciwbólowym😌, przeciwzapalnym🌡️ i przeciwalergicznych dzięki obecności Tymochinonu.

✅ Idealny sojusznik w walce z chorobami skóry🌸 i problemami trawiennymi🍎.

Dlaczego warto wybrać nasz Olej z Czarnuszki?🤔

✅ Zawiera pierwiastki takie jak cynk, magnez, fosfor i miedź🔍. ✅ Wspiera w walce z różnorodnymi dolegliwościami zdrowotnymi🌈. ✅ Jest naturalnym i bezpiecznym dla całej rodziny👨‍👩‍👧‍👦.

Zastosowanie:

🍃 Wewnętrznie: 1-2 łyżeczki dziennie🥄. 🍃 Zewnętrznie: na skórę w przypadku zadrapań, egzem i innych zmian skórnych🤕. 🍃 Kosmetycznie: jako dodatek do kremów🍶 lub samodzielnie🌿. 🍃 Kulinarne: jako przyprawa🧂 czy dodatek do surówek i innych potraw przygotowywanych na zimno🥗.

Uwaga! ⚠️ Nie podgrzewaj oleju z czarnuszki.

Jest doskonały dla dzieci👶 i dorosłych🧑, do stosowania zarówno wewnętrznego, jak i zewnętrznego.

 

Olej z Czarnuszki z olejarni ACET. Zamów teraz!🛒

 

Jakie oleje zimno tłoczone znajdziesz w tej kategorii?

Wyprodukowano w Polsce. 

Olej z czarnuszki charakteryzuje się korzennym, wyrazistym smakiem. W celu złagodzenia jego smaku polecamy pomieszanie oleju z miodem. W zależności od partii ziaren olej ten może różnić się smakiem i kolorem.  

Termin przydatności do spożycia wynosi 6 miesięcy od dnia wytłoczenia. Olej wysyłamy zawsze świeży maksymalnie 2-7 dni od dnia produkcji.

Olej z czarnuszki należy przechowywać w lodówce w temperaturze od 2-10 stopni C zarówno przed, jak i po otwarciu.

Jeżeli olej stoi dłuższy czas może pojawić się w nim osad, co jest zjawiskiem naturalnym. Przed użyciem należy wstrząsnąć.

Skład:

olej z czarnuszki 100%

Wartość odżywcza         w 100 g
Wartość energetyczna  3550 kj/849 kcal
Tłuszcz                               93,8g
Węglowodany ogółem  3,5g
Białko                                  1,28g
Sól                                       0g

Informacje dodatkowe

Pojemność

100 ml, 250 ml, 500 ml

2 opinie dla Olej z Czarnuszki

  1. Romka

    No cóż jest to dość intensywny smak ale przynajmniej nie mam alergii. Hm pierwszy raz wctym sezonie

  2. Ania (zweryfikowany)

    Intensywny, świeży, w końcu z osadem, a nie sama woda.

Dodaj opinię

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *